Valhala Metin2 Forum

Acesta este forumul oficial al serverului Valhala Metin2.


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

REGULAMENTUL JOCULUI !!!

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 REGULAMENTUL JOCULUI !!! la data de Sam Iun 21, 2014 9:38 am

Odin

avatar
Admin
REGULAMENTUL SERVERULUI VALHALA METIN2
1. a. Numele de utilizator:

Numele utilizatorilor nu trebuie sa fie ofensatore, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa Metin2 Valhala le vor fi sterse conturile fara a fi atentionati. De asemenea, cei ce vor pretinde a fi altcineva vor fi banati.

b. Denumirile generale:

Magazinele, breslele, grupurile, Item-urile sau orice alt lucru caruia ii poti da o denumire vor trebui sa fie conforme cu punctul 1 Numele de utilizator

c. Comportamentul:

Te rugam sa tii cont intodeauna de faptul ca nu ai voie sa insulti alti jucatori. Spam-ul, mesajele ofensatoare sau insultele catre ceilalti jucatori se pedepsesc cu banarea contului din joc.Amenintarile cu spargerea contului impreuna cu dovezile necesare va duce la banarea contului 3-7-14 zile in functie de gravitate
Cei care mai au si alte reclamatii grave cu jigniri sau injurii si vor fi reclamati iar vor primi ban minim 3 zile ,acest lucru ramane la decizia adminului !
*Daca esti insultat, de un jucator, te rugam sa postezi reclamatiile pe forum in aceasta sectiune: http://valhalametin2.wikiforum.ro/f7-reclamatii

2. Folosirea bug-urilor :

Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.

3. Conturile :

Este de datoria ta sa te asiguri ca datele contului tau sunt in siguranta. Impartasind aceste date cu altcineva inseamna sa pierzi credibilitatea reclamatiilor aduse in cazul pierderii contului sau a Item-urilor aflate in cont. Echipa Valhala Metin2 nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (nume, parola). Furtul de iteme si conturi este strict interzis .Acest lucru se pedepseste cu banarea permanenta a contului din joc .


4. Echipa Jocului :

a. GM este prescurtarea de la Game Master. GM nu iti vor da Item-uri, Yang sau orice altceva. GM sunt aici sa te ajute si sa aiba grija ca jocul si chat-ul sa se desfasoare in limitele regulamentelor. Va trebui sa te supui indrumarilor date de GM. Contul tau din joc poate fi banat daca nu te supui acestor indrumari. GM te pot bana temporar sau definitiv si pot lua orice hotarare este nevoie pentru a mentine o buna desfasurare a jocului. Jucatorii sunt obligati sa raspunda mesajelor private din joc, primite de la GM.

b. In discutiile avute cu un GM va rugam frumos sa nu mai folositi urmatoarele pelative:"BA,MA,WA,FA,BRO,MAN,BOSS" sau extensii a acestor apelative.Va puteti adresa cu simplu "GM" sau numele GM-ului.
Atata timp cat voi veti respecta aceste lucruri veti avea respect si din partea Staff-ului !

5.Sanctiunile

Echipa jocului va folosi urmatoarele sanctiuni pentru a mentine o buna desfasurare a jocului:

-avertismente
-kicks (delogari)
-banuri temporare
-banuri permanente

Reclama la alte servare se pedepseste cu Ban Permanent !

Vezi profilul utilizatorului http://valhalametin2.wikiforum.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum